Wil je jouw authentieke kracht optimaal ervaren? Roep met deze vragenset jouw authentieke kracht op en benut de overvloed aan kracht die jij in je hebt.

In dit unieke doosje zitten 60 kaarten met vragen.  Via de vragen roep je jouw authentieke kracht op.  Waardoor jouw binnen- en buitenkant samenkomen en je een eenheid in voelen, denken en doen ervaart. Alle authentieke kracht is in jou aanwezig en er hoeft niets te worden veranderd. Wel kan er door het gebruik van de vragen als vanzelf een beweging ontstaan.

De thema’s in de vragen zijn de bouwstenen van authenticiteit. Authenticiteit gaat onder andere over het kennen van jezelf, het vertrouwen op jezelf en het uitdragen Je draagt uit wie je bent. Authenticiteit zorgt ervoor dat oncomfortabele situaties comfortabel(er) worden ervaren. Het is een basis waar vanuit je in het nu kunt leven, verbonden en onafhankelijk tegelijk. Authenticiteit is geen resultaat van successen, maar wel een bron om talent volledig te laten bloeien.

Je kunt de kaarten zelf of samen gebruiken. De vragen passen ook goed in coaching of groeps- en teamwerk. Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten als dag start, kennismakingstool of dag afsluiting. De kaarten kunnen worden gebruikt om vragen te stellen, maar ook om het thema te kiezen waarop een training vervolgens ontwikkeld wordt.

De vragenset is een mooi (kerst)cadeau voor jezelf of om aan een vriend, vriendin, collega of als leidinggevende aan jouw team te geven.

*Om het doosje zit biologisch afbreekbaar plastic.

Gratis

Je krijgt de vragenset gratis bij een groepstraining of een individuele sessie!

 

Korting

Wil je een groep van meer dan 10 personen  verrassen met deze unieke vragenset? Neem contact op om voor de korting in aanmerking te komen!

Verkrijgbaarheid

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende winkels:
* Doordat de vragenset in de nieuwsbrief van het Tijdschrift voor Coaching heeft gestaan, loopt het zoals je wellicht hebt gemerkt storm met de verkoop. Is de vragenset uitverkocht bij één van de onderstaande boekenwinkels? Maak je geen zorgen! Binnen 24 uur worden er nieuwe sets geleverd en zijn ze weer verkrijgbaar voor je.

Dekker van de Vegt boekverkopers

Marikenstraat 29 te Nijmegen

Webwinkel »

Boekhandel Scheltema

Rokin 9 te Amsterdam

Webwinkel »

Boekhandel van Pampus

C. van Eesterenlaan 17 te Amsterdam

Route »

Heb je ook een (online)winkel en wil je deze vragenset in jouw assortiment? Neem dan contact op voor de inkoopprijs.