Wil je jouw authentieke kracht optimaal ervaren? Roep met deze vragenset jouw authentieke kracht op en benut de overvloed aan kracht die jij in je hebt.

“Een mooie en unieke set kaarten die zowel geest als lichaam meeneemt in de vraag. Echt anders dan andere coachingskaarten!Djuna Banki (inkoper Dekker van de Vegt Boekverkopers)

Deze 60 kaarten met vragen zorgen ervoor dat je jouw authentieke kracht herinnert, wakker maakt en uitdraagt. De thema´s in de vragen zijn de bouwstenen van authenticiteit en hebben de focus om jouw authentieke kracht daadwerkelijk te benutten en te ervaren.

De vragen hebben een filosofisch karakter en zijn tegelijk concreet. Ze zijn samengesteld vanuit positieve psychologie, lichaamswerk, theater, dramatherapie, systemisch werk en levensbeschouwing. De vragenset is een mooi cadeau voor jezelf of om aan iemand te geven.

Ook passen de vragen goed in coaching of groeps,- intervisie,- en teamwerk.  Je kunt ze bijvoorbeeld inzetten als dag start, kennismakingstool of dag afsluiting. De kaarten kunnen worden gebruikt om vragen te stellen, maar ook om het thema te kiezen waarop een training vervolgens ontwikkeld wordt.

Gratis

Je krijgt de vragenset gratis bij een groepstraining of een individuele sessie!

 

Korting

Wil je een groep van meer dan 10 personen  verrassen met deze unieke vragenset? Neem contact op om voor de korting in aanmerking te komen!

Verkrijgbaarheid

De kaarten zijn verkrijgbaar bij de volgende winkels:

Dekker van de Vegt boekverkopers

Marikenstraat 29 te Nijmegen

Webwinkel »

Boekhandel Scheltema

Rokin 9 te Amsterdam

Webwinkel »

Boekhandel van Pampus

C. van Eesterenlaan 17 te Amsterdam

Route »

Heb je ook een (online)winkel en wil je deze vragenset in jouw assortiment? Neem dan contact op voor de inkoopprijs.