Ben je er klaar voor om jouw onbenutte mogelijkheden op het gebied van authentieke kracht en lichaamstaal te benutten? Of heb je één van de groepstrainingen gevolgd en wil je je verder verdiepen in het benutten van jouw authentieke kracht? Dan is de individuele begeleiding voor jou een uitkomst.

 

Authentieke Kracht en Lichaamstaal

Heb je de wens om je nóg authentieker te voelen en dit ook uit te dragen? In deze individuele sessies ga je jouw authentieke kracht beter leren kennen. En, we gaan een stap verder dan alleen leren kennen. Juist door het werken met de combinatie van authentieke kracht én lichaamstaal, ga je jouw authentieke kracht ook daadwerkelijk in het lichaam ervaren. Je wens kan veelzijdig zijn en bijvoorbeeld gaan over het benutten van jouw potentieel op zakelijk en/of privégebied, het uitdragen/presenteren van jouw authentieke kracht of jouw authentieke kracht benutten tijdens het  omgaan met een uitdagende situatie. Je bent ook van harte welkom als je geen probleem ervaart, maar wel benieuwd bent naar wat je uitstraalt met wie je bent.

 

Onderstroom en bovenstroom

Het uitgangspunt van deze sessies is om jouw authentieke kracht optimaal te kunnen ervaren. We kijken naar waar de authentieke kracht is en we werken met de `laagjes` die jouw authentieke kracht niet meer kunnen verbergen. Dit klinkt wellicht vaag, maar het wordt concreet. Het bouwen van bruggen tussen de zaken die minder zichtbaar zijn (de onderstroom) en jouw bewustzijn, is de rode draad die door de begeleiding heen loopt.

 

Basisvaardigheden van acteren voor een waarachtige presentatie

Wil je op presentatiegebied meer verbinding met jezelf, de tekst, het gevoelsleven, de ander en het publiek genereren? Dan ontwikkelen we jouw persoonlijk repertoire aan basisvaardigheden van acteren. Door persoonlijke momenten en gevoelens te onderzoeken, zullen jouw mogelijkheden worden uitgebreid om met nóg meer authenticiteit te kunnen presenteren. Ervaring of affiniteit met acteren is hiervoor niet nodig.

 

Observatie van opname

Heb je als communicatieprofessional radio of TV opnames van jezelf? Dan beluister en/of bekijk ik deze voorafgaand en gaan we daar tijdens jouw begeleiding verder mee aan het werk.

 

Het aanbod en de begeleiding

Het aanbod en de aanpak zijn persoonlijk en ervaringsgericht. Ik zet diverse expertises vaak in combinatie met elkaar in. Het kan een combinatie zijn van dramatherapie, acteren, levensbeschouwing, positieve psychologie, lichaamswerk, Iyengar yoga en opstellingen. Misschien wel de belangrijkste toegevoegde waarde van de begeleiding is dat mijn lichaam resoneert met jouw authentieke kracht. Middels mijn lichaamstaal kan ik je duidelijk laten horen, zien en voelen waar jouw authentieke kracht zit. Een spiegel voor jouw lichaamstaal.

 

Thema’s

Je kunt verschillende thema’s inbrengen voor de individuele begeleiding. Onder andere: zelfvertrouwen, lef, authenticiteit, verbinden, openheid, trouw zijn aan jezelf en dit uitdragen, het uitdragen/innemen van jouw rol/plek, luisteren naar jezelf, luisteren naar de ander, het houden van een presentatie/pleidooi/uitspraak, presenteren, persoonlijke gevoelens inzetten tijdens een presentatie, omgaan met een uitdagende situaties, vertrouwen in jezelf, vertrouwen in de ander, oordelen, verbindend leiderschap, persoonlijke warmte, spontaniteit, flexibiliteit, harmonie, afstand en nabijheid, innerlijk conflict, ontspanning, binnen- en buitenkant, omgaan met lastig gedrag, relaties, energie, balans, eenheid in voelen denken en doen, lichaamshouding, lichaamstaal, spanning en disbalans in het lichaam, beweging, gezichtsuitdrukking, oogcontact, stemgebruik en hoe je staat, zit en loopt.

 

Resultaten

Na afronding van deze begeleiding:

  • Kan je jouw authentieke kracht optimaal benutten, ook in de lichaamstaal (80% van de communicatie)..
  • Heb je meer energie en weet je hoe je deze energie kunt behouden.
  • Ervaar je een eenheid in voelen, denken en doen.
  • Presenteer je op een manier die klopt bij wat je zegt en wie je bent.
  • Ervaar je meer bewustzijn, overzicht, duidelijkheid, openheid, vrijheid, alertheid en rust, ook met betrekking tot je wens.
  • Heb je kunnen oefenen met een senior trainingsacteur en heb je jouw kwaliteiten kunnen uitbreiden in ervaringsgerichte werkvormen.

 

Online / op locatie

De individuele begeleiding kan zowel op de locatie van het bedrijf als online plaatsvinden.

 

Duur

Je kunt kiezen:

  • Om als leidinggevende of HR-manager een eenmalige authenticiteit en uitstraling sessie voor medewerkers aan te bieden, met een duur van twee uur per sessie.
  • Voor een reeks van vier authenticiteit en uitstraling sessies van gemiddeld twee uur.

 

Contact

Ben je benieuwd wat Authentieke Kracht voor je kan betekenen? Neem gerust contact op. We maken dan een vrijblijvende belafspraak, waarin ik graag je wensen bespreek en je kunt kijken of een individuele begeleiding bij je past.