Vind je dat een goede verbinding met elkaar de basis van jouw team moet zijn? Leer in deze teamtraining meer over elkaars authentieke kracht en lichaamstaal, als fundament voor een goede samenwerking. 

 

Authentieke Kracht

Op deze dag(en) verdiep je in de authentieke kracht van jezelf en elkaar. Door de authentieke kracht van je collega te kennen, weet je beter wat je aan elkaar hebt. Je leert je nog prettiger en veiliger te voelen in je team, wat een fundament is om niet persoonlijk geraakt te zijn bij een meningsverschil, zodat je juist de vruchten kunt plukken als er een verschil van mening is.

 

Communicatie

In combinatie met authentieke kracht, staat communicatie en vooral de taal van het lichaam tijdens deze dag(en) ook centraal. Lichaamstaal gaat over 80% van onze communicatie. De taal van het lichaam betekent voor deze dag(en): jouw plek in het team goed innemen, eenheid in wat je zegt en wat je uitdraagt, je comfortabel voelen, ook tijdens oncomfortabele momenten en vooral jouw authentieke kracht optimaal benutten, wat voor iedereen zichtbaar in jouw lichaamstaal wordt.

 

Na afronding van deze dag(en):

  • Heb je de authentieke kracht van jezelf en jouw team veel beter leren kennen.
  • Is jullie manier van met elkaar communiceren verbeterd.
  • Ben je bewuster van jouw rol en plek in jouw team.
  • Weet je hoe authentieke kracht een basis kan bij goed conflictmanagent.
  • Hebben jullie als team een fundament gecreëerd voor een goede samenwerking.
  • Kijk je terug op een  leuke dag met elkaar!

 

Locatie

Deze training wordt op locatie verzorgd.

 

Voorbereiding algemeen

De focus kan voor iedere (doel)groep anders zijn. Om deze reden vindt er voorafgaand aan de training een gesprek met de opdrachtgever én het liefst ook met enkele deelnemers plaats. Tijdens dit gesprek zullen de specifieke wensen van de opdrachtgever en deelnemers worden belicht. Vanuit mij wordt er zorgvuldig meegedacht, zodat er een aanbod ontstaat dat past en wat de kern raakt.

 

Voorbereiding voor deelnemers

Afhankelijk van het doel en de duur van de team dag(en) krijgen deelnemers voorafgaand één, twee of drie voorbereidende opdracht(en). De voorbereidingstijd is gemiddeld tien á vijftien minuten per opdracht.

 

Duur

Afhankelijk van de wens van de klant, heeft de team training een duur van één of twee dagen.

 

Aantal deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers is dertig. Mocht er een andere wens zijn met betrekking tot het aantal deelnemers, dan hoor ik dat uiteraard graag.

 

Doelgroep

Deze training is voor professionals die met elkaar samen werken. Er wordt uitgegaan van minimaal MBO werk – en denkniveau. Door het ervaringsgerichte en persoonlijke element tijdens deze dag(en), is het voor deelnemers belangrijk om de bereidheid te hebben om naar zichzelf te kijken en zich open te stellen voor de collega’s.

 

Contact

Ben je benieuwd wat Authentieke Kracht voor je kan betekenen? Neem hier gerust contact op. We maken dan een vrijblijvende belafspraak, waarin ik graag je wensen bespreek.