Benut de overvloed aan authentieke kracht die in jou aanwezig is, zodat je uitdraagt wie je bent en een eenheid in voelen, denken en doen ervaart. We maken onzichtbare authentieke kracht zichtbaar, met resultaat vanaf het eerste moment.

Over Authentieke Kracht

Authenticiteit & Uitstraling

Experts nemen de authentieke manier van zichzelf uitdragen in brede zin onder de loep. Buiten de geijkte kaders om, bouwen we bruggen tussen de zaken die minder zichtbaar zijn en het bewustzijn.

Lees meer »

Authenticiteit & Team Spirit 

Door samen in het veld van authentieke kracht en lichaamstaal te stappen, leer je jezelf en jouw team op een andere manier kennen. We creëren een ondergrond voor een prettige samenwerking.

Lees meer »

Professionele Acteurs

Voor training van professionele acteurs individueel en ensembles gaan we aan de slag met zowel de diepere lagen van de personages die gespeeld worden als de diepere lagen van jou/jullie als acteur(s).

Lees meer »

Authentieke Kracht is een CRKBO geregistreerd opleidingsinstituut, waardoor de prijzen zijn vrijgesteld van 21% BTW.

Referenties

Zicht krijgen op de subtiele onderstroom. Daar is Wendy heer en meester in. Een ware aanrader voor iedereen die op wat voor een manier dan ook zichtbaar is of dat wil zijn.

Prof. mr. Sven BrinkhoffHoogleraar straf(proces)recht

Wendy brengt kleine veranderingen aan op het gebied van uitstraling en houding, die een groot effect hebben op hoe je je voelt en wat je daardoor uitstraalt.

Marion GeerinkProjectleider Waterschap

Wendy kijkt en voelt goed aan wat elk individu nodig heeft. Hierbij is zij in staat om op een geheel (niet standaard) eigenwijze ieder op zoek te laten gaan naar zichzelf.

Marcel KievitProjectmanager Royal HaskoningDHV

Wendy zag dingen die ikzelf niet kon zien of voelen, de dingen die je onbewust met je mee de vloer op neemt. Haar aanwijzingen waren altijd helder en concreet. 

Marit HooijschuurProfessioneel actrice