Vind je het interessant om jezelf en jouw team beter te leren kennen, door samen in het veld van authentieke kracht en lichaamstaal te stappen? Dan is deze teamtraining echt iets voor jullie!

 

Authentieke kracht

Op deze dag(en) verdiep je in de authentieke kracht van jezelf en elkaar.  Door de authentieke kracht van je collega te kennen, weet je beter wat je aan elkaar hebt. Je zult meer verbinding voelen in de manier waarop je met elkaar omgaat. Dit creëert een fundament om prettig met elkaar samen te werken.

 

Het lichaamstaal in combinatie met authentieke kracht

In combinatie met authenticiteit, staat de taal van het lichaam tijdens deze dag(en) ook centraal. De taal van het lichaam betekent voor deze dag(en): bewustzijn creëren in het lichaam en je meer comfortabel voelen in je lichaam. Het heeft een positieve invloed in de manier waarop je aanwezig bent.

 

Een prettige sfeer

Veiligheid en een prettige sfeer is de basis van een goed samenwerkend team én is daarom de basis die je van de begeleiding kan verwachten.

 

Na afronding van deze dag(en):

  • Heb je de authentieke kracht van jezelf en jouw team beter leren kennen en is deze kracht goed belicht.
  • Hebben jullie als team een fundament gecreëerd voor een goede samenwerking.
  • Heb je (nóg) beter leren luisteren naar de signalen die je lichaam je geeft, om een meer comfortabele verbinding met jezelf en je collega’s te ervaren.
  • Heb je ervaren hoe je het lichaam meer in balans kunt brengen, door praktische oefeningen.
  • Kijk je terug op diepgaande én leuke dag met elkaar!

 

Locatie

Deze training wordt op locatie verzorgd.

 

Voorbereiding algemeen

De focus kan voor iedere (doel)groep anders zijn. Om deze reden vindt er voorafgaand aan de training een gesprek met de opdrachtgever én het liefst ook met enkele deelnemers plaats. Tijdens dit gesprek zullen de specifieke wensen van de opdrachtgever en deelnemers worden belicht. Vanuit mij wordt er zorgvuldig meegedacht, zodat er een aanbod ontstaat dat past en wat de kern raakt.

 

Voorbereiding voor deelnemers

Afhankelijk van het doel en de duur van de team dag(en) krijgen deelnemers voorafgaand één, twee of drie voorbereidende opdracht(en). De voorbereidingstijd is gemiddeld tien á vijftien minuten per opdracht.

 

Duur

Afhankelijk van de wens van de klant, heeft de team training een duur van één of twee dagen.

 

Aantal deelnemers

Het maximaal aantal deelnemers is dertig. Mocht er een andere wens zijn met betrekking tot het aantal deelnemers, dan hoor ik dat uiteraard graag.

 

Doelgroep

Deze training is voor professionals die met elkaar samen werken. Er wordt uitgegaan van minimaal MBO werk – en denkniveau. Door het ervaringsgerichte en persoonlijke element tijdens deze dag(en), is het voor deelnemers belangrijk om de bereidheid te hebben om naar zichzelf te kijken en zich open te stellen voor de collega’s.

 

Contact

Ben je benieuwd wat Authentieke Kracht voor je kan betekenen? Neem hier gerust contact op. We maken dan een vrijblijvende belafspraak, waarin ik graag je wensen bespreek.